grad pageTitle

Om oss

Lewréns Papper AB är en leverantör med ett komplett fullsortiment av emballage till företag som arbetar inom livsmedelsproduktion och vi har det mesta till butiken, lagret och kontoret. Allt samlat på samma ställe. Som kund ska du alltid känna trygghet och förtroende. Vi arbetar kontinuerligt för att ge våra kunder kvalitet i varje led, på såväl varor som tjänster.

Miljö

Som aktör i förpackningsbranschen har det varit naturligt att leva upp till höga miljöambitioner. Lewréns Papper AB är med i REPA-registret. Vi strävar efter att kunna erbjuda våra kunder de produkter som har så lite miljöpåverkan som möjligt, därför väljer vi att i första hand att göra våra inköp inom Norden.

Skandinavisk förnyelsebar råvara

Lewréns Papper handlar främst med Skandinavisk förnyelsebar kartong och papper. Produktion av kartong och påsar sker i Falköping. Därför är vi stolta att påvisa våra svenska kunder att vi är ett närproducerande företag.

Kvalitet

Lewréns Papper AB kvalitetstänkande går hand i hand med vår kundorienterade företagskultur. Därför är vår erkänt goda leveranssäkerhet och mångsidighet i att möta kundernas behov av profilerade produkter, en självklar del av vår företagskultur.

Egen Distribution

Lewréns Papper AB har distribution med egna bilar som kör inom en radie om 10 mil från Göteborg. Vi kör med nya bilar som klarar miljözoner i exempelvis Göteborg. I Kungälv finns huvudkontoret med lager, inköpsavdelning, order, försäljning och administration.

Powered by Winbas e-handel
grad objHeader

Byt Språk

Språk:
grad objHeader

Mitt konto

Användarnamn:

Lösenord:closed Glömt lösenordet
closed Ny kund